شرکت سبدگردان زاگرس

رویکردهای نوین تامین مالی و مدیریت نقدینگی بنگاه ها – گزارش نشست آبان‌ماه

اولین نشست از سلسله نشست‌های هم‌اندیشی مدیران کشوری با عنوان رویکرد‌های نوین تامین مالی و مدیریت نقدینگی بنگاه ها به میزبانی شرکت سبدگردان زاگرس در تاریخ ۱۰ آبان ۱۴۰۱ در مرکز همایش‌های بین‌المللی رایزن برگزار شد.

مهمترین اهداف این نشست که با حضور مدیران برتر کشوری در حوزه‌های مختلف برگزار شد، آشنایی مدیران با یکدیگر و اشتراک‌گذاری دانسته‌ها و تجربیاتشان در حوزه مدیریت نقدینگی و تامین مالی بنگاه ها بود.

نشست هم اندیشی مدیران رویکردهای نوین تامین مالی و مدیریت نقدینگی

در این جلسه جناب آقای دکتر حسن امیری، عضو سابق هیئت مدیره سازمان بورس، آقای علی قلی پور، رئیس هیئت مدیره سبدگردان زاگرس، آقای دکتر یعقوب محمودی، مدیر عامل شرکت سبدگردان زاگرس و جناب آقای حمید سوری، از اعضای هیئت مدیره شرکت سبدگردان زاگرس و با دعوت و همراهی مدیران برجسته از جمله جناب آقای دکتر سعادت، معاون وزیر اقتصاد، جناب آقای دکتر قنادان، عضو هیئت مدیره هلدینگ سام و تپسی، جناب آقای افروغ، هیئت مدیره گروه مالی دانایان، جناب آقای رمضانی، مدیر شرکت ایران روور، جناب آقای کنعانی، مشاور شرکت‌های بزرگ پتروشیمی، جناب آقای محسن اسلامی، مشاور خانم میترا اعتماد از شرکت دیاکو حفاری خاورمیانه، خانم فرناز صالحی، مدیرعامل راشا توسعه گستر (ایرامان) و جمعی دیگر از بزرگان حضور به هم رساندند.

نشست هم اندیشی مدیران با وضوع تامین مالی و مدیریت نقدینگی - دکتر حسن امیری هنزکی

در ابتدای جلسه، جناب آقای دکتر حسن امیری، در خصوص انواع روش‌ها و ابزارهای سرمایه‌گذاری و نحوه تامین مالی بنگاه ها از جمله شرکت‌های کوچک و بزرگ از طریق بازار سرمایه (سهام، اوراق بدهی و صندوق‌های سرمایه‌گذاری) توضیحاتی ارائه کردند و سپس به بررسی مهمترین مزایای بازار سرمایه پرداختند.

ایشان در ادامه‌ی صحبت‌ها به شرح ابزارهای تامین مالی مبتنی بر سرمایه پرداختند و نسبت به کاربرد اوراق تأمین مالی و مزیت‌های صندوق‌های سرمایه‌گذاری مختلف نسبت به بانک‌ها توضیحات کاملی ارائه دادند.

پس از صحبت‌های جناب آقای دکتر امیری و پذیرایی از مهمانان گرامی و صحبت و تبادل نظر با یکدیگر، آقای علی قلی‌پور، رئیس هیئت مدیره سبدگردان زاگرس، در خصوص صندوق‌های سرمایه گذاری و خدمات مشاور عرضه و پذیرش که یکی از روش‌های اصلی تامین سرمایه و مدیریت نقدینگی برای شرکت‌ها می‌باشد توضیحاتی ارائه کردند و مهمانان حاضر، با خدمات شرکت سبدگردان زاگرس آشنا شدند.

نشست هم اندیشی مدیران سالن همایش های بین المللی رایزن سبدگردان زاگرس

در انتها بار دیگر مدیران حاضر در این نشست، به معرفی خود و حوزه‌ی فعالیتشان پرداختند و در خصوص راهکارهای تامین مالی بنگاه ها با یکدیگر تبادل نظر کردند.

این مطلب را در شبکه‌های اجتماعی برای دوستانتان ارسال کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اگر پاسخی اضافه شد، شما را از طریق ایمیل مطلع کنیم؟

جهت دریافت مشاوره رایگان شماره تماس خود را وارد کنید:

و یا با ما تماس بگیرید: