شرکت سبدگردان زاگرس

تحلیل بنیادی تپمپی- گروه صنایع پمپ سازی ایران

در تحلیل بنیادی تپمپی (شرکت گروه صنایع پمپ سازی ایران) سعی شده است تا با تجزیه و تحلیل داده‌ها و صورت‌های مالی شرکت، عملکرد و میزان سودآوری آن در آینده پیش‌بینی شود. توجه داشته باشید که این گزارش، صرفا جهت بررسی ارائه شده است و شرکت سبدگردان زاگرس هیچگونه مسئولیتی در قبال رفتار سرمایه‌گذاران برعهده نخواهد داشت.

معرفی شرکت گروه صنایع پمپ سازی ایران

گروه شامل شرکت گروه صنایع پمپ سازی ایران به عنوان شرکت اصلی (سهامی عام) و شرکت‌های فرعی آن شامل شرکت‌های صنایع پمپیران، صنایع نوید موتور، صنایع پمپ سازی نوید سهند، خدمات بعد از فروش تلمبه سازان تبریز، راهبران آب شرب ایران و شرکت آذر فولاد گداز میباشد و واحد نهایی و اصلی گروه شرکت توسعه سرمایه گذاری سامان است. شرکت صنایع پمپ سازی ایران یه عنوان بزرگترین گروه پمپ سازی خاورمیانه در سال ۱۳۴۸ فعالیت خود را با هدف تولید انواع الکتروپمپ‌های مورد نیاز کشور با همکاری شرکت کا اس ب آلمان آغاز نمود و در سال ۱۳۷۰ نزد سازمان بورس و اوراق بهادار تهران ثبت گردید. گروه پمپیران در سال ۱۳۸۴ با مستقل نمودن بخش‌های تولیدی به یک شرکت هلدینگ تبدیل گردید تا مدیریت بر شرکت‌های تولیدی زیرمجموعه را با کارایی بالاتری انجام دهد. درحال حاضر مرکز اصلی شرکت در تهران – خیابان ولیعصر – نبش بلوار میرداماد – برج‌های اسکان – برج B – طبقه T و محل فعالیت اصلی شرکت‌های زیرمجموعه در تبریز واقع شده‌است.

شرکت‌های زیرمجموعهواحدظرفیت اسمی شرکت
صنایع پمپیراندستگاه۲۸,۰۰۰
آذر فولاد گدازتن۱,۵۶۰
تلمبه سازان تبریز (تولید واقعی)دستگاه۶۱,۰۸۳
راهبران آب شرب ایرانتن۳,۰۰۰
پمپ سازی نوید سهنددستگاه۲,۲۰۰
صنایع نوید موتوردستگاه۱۱۰,۰۰۰

اطلاعات تابلو معاملات تمپمی

اطلاعات تابلو۱۶/۰۸/۱۴۰۲
نمادتپمپی
تعداد سهام۲,۲۰۰,۰۰۰,۰۰۰
ارزش هر سهم۱۱,۳۷۰
ارزش بازار۲۶,۲۶۸ B
سهام شناور۴۱%
حجم مبنا۱.۳۱ M
P/E ttm۵.۵۸

فهرست سهامداران گروه صنایع پمپ سازی ایران

شرکت توسعه سرمایه گذاری سامان۸۰۳.۰۷۲ M۳۶.۵%
شرکت بیمه سامان۱۰۴.۲۷۷ M۴.۷۳%
شرکت پدم۸۵.۷۸۷ M۳.۸۹%
شرکت تلمبه ایران۷۵.۳۲۹ M۳.۴۲%
سایر۱,۱۳۱.۵۳۵۵۱.۴۶%

تحلیل‌های بیشتر در همین حوزه

تولید و فروش تپمپی( گروه صنایع پمپ سازی ایران)

محصولات تولیدی شرکت

گروه شرکت صنایع پمپ سازی ایران بزرگترین گروه پمپ سازی خاورمیانه در حوزه آب، نفت و انرژی با تحقیق، طراحی و ساخت انواع الکتروپمپ‌های صنعتی، نفت و پتروشیمی، آب، کشاورزی و خانگی فعالیت مینماید. شرکت بیمه سامان بیشترین سهم را در پرتفوی غیر بورسی شرکت دارد و شرکت‌ صنایع پمپیران و با اختلاف زیادی بعد از آن شرکت‌های نوید موتور، تلمبه سازان تبریز و نوید سهند بیشترین سهم را در پرتفوی غیربورسی سهم دارند. میشود گفت تمام تولیدات زیرمجموعه در بازار داخل به فروش میرسد و تنها شرکت صنایع پمپیران درصد خیلی کمی از محصولات خد را صادر میکند. الکتروپمپ شناور تولیدی پمپیران نیز بیشترین سهم فروش ریالی را در بین محصولات زیرمجموعه دراختیار دارد و رتبه‌های بعدی متعلق به الکتروپمپ نوید موتور و محصولات چدنی راهبران اب شرب میباشد. میزان تولید و فروش محصولات زیرمجموعه برابر با سال گذشته در نظر گرفته شده است.

مبلغ فروش

نرخ گذاری برای محصولات توسط هیئت مدیره و براساس بهای تمام شده، شرایط رقبا و کشش بازار انجام میپذیرد. برای پیش بینی از آخرین نرخ‌های فروش شرکت‌های زیرمجموعه استفاده شده و براساس تورم ۴۰% رشد داده شده است.

بهای تمام شده

از آنجایی که در صورت‌های مالی شرکت‌های زیر مجموعه مقدار مصرف مواد اولیه آورده نشده، بهای تمام شده براساس حاشیه سود (Cost Plus) آخرین صورت‌های مالی شرکت‌ها پیش بینی شده است و فرض شده که شرکت این حاشیه سود را در سال‌های آتی حفظ کند.

هزینه فروش، اداری و عمومی

در شرکت اصلی هزینه حقوق و دستمزد بیشترین سهم از این طبقه هزینه را تشکیل می‌دهد. در شرکت صنایع پمپیران هزینه حق‌‌الامتیاز دانش فنی و گارانتی فروش که به ترتیب ۵% و ۲.۳% فروش، در نوید سهند گارانتی که ۱.۵% فروش و در نوید موتور حق‌الامتیاز دانش فنی و گارانتی فروش که به ترتیب ۲% و ۱% فروش هستند بیشترین سهم از این طبقه هزینه را به خود اختصاص می‌دهند.

سایر درآمدها (هزینه‌ها) عملیاتی و غیرعملیاتی

شرکت از محل فروش حق‌الامتیاز دانش فنی به شرکت‌های صنایع پمپیران و نوید موتور درآمد غیرعملیاتی شناسایی میکند که در واقع همان هزینه‌ای است که این شرکت‌ها در طبقه هزینه‌های اداری و عمومی ثبت میکنند

هزینه مالی

سال گذشته در مجمع فوق‌العاده شرکت افزایش سرمایه از محل سود انباشته به تصویب رسید که این امر موجب اصلاح ساختار مالی و  عدم خروج وجه نقد از شرکت میشود در مجمع عادی سالیانه امسال نیز به همین منظور سود کمی تقسیم شد و هزینه‌های مالی سهم کمی در صورت سود و زیان شرکت دارد.

مفروضات تحلیل بنیادی تپمپی

مفروضات۱۴۰۲۱۴۰۳
نرخ دستمزد۲۸%۳۰%
نرخ تورم۴۰%۴۰%
دلار نیمایی۴۰۲,۲۰۱۵۶۳,۰۸۱
میانگین درصد افزایش نرخ۴۰%۴۰%

صورت سود و زیان تپمپی ( گروه صنایع پمپ سازی ایران)

دوره مالیدوازده ماهه منتهی به ۰۳/۱۴۰۳دوازده ماهه منتهی به ۰۳/۱۴۰۴
درآمد سود سهام۵,۵۶۹,۳۷۲۷,۹۵۲,۷۴۵
درآمد سود تضمین شده۰۰
سود (زیان) فروش سرمایه گذاری۰۰
سود (زیان) تغییر ارزش اوراق بهادار۰۰
سایر درآمدهای عملیاتی۰۰
درآمد کل۵,۵۶۹,۳۷۲۷,۹۵۲,۷۴۵
هزینه های عمومی, اداری و تشکیلاتی-۲۶۶,۷۶۰-۳۵۴,۲۸۵
سایر درامدها (هزینه ها) ی عملیاتی۰۰
سود (زیان) عملیاتی۵,۳۰۲,۶۱۲۷,۵۹۸,۴۵۹
هزینه های مالی-۸,۵۶۶-۸-۵۶۶
سایر درامدها و هزینه های غیرعملیاتی۱,۱۳۳,۳۱۱۱,۵۸۶,۱۳۲
سود (زیان) خالص  قبل از مالیات۶,۴۲۷,۳۵۷۹,۱۷۶,۰۲۵
مالیات-۱۸۳,۹۳۸-۲۶۲,۶۰۰
سود (زیان) خالص۶,۲۴۳,۴۱۸۸,۹۱۳,۴۲۵
سود هر سهم پس از کسر مالیات۲,۸۳۸۴,۰۵۲
سرمایه۲,۲۰۰,۰۰۰۲,۲۰۰,۰۰۰
سود هر سهم بر اساس آخرین سرمایه۲,۸۳۸۴,۰۵۲
حاشیه سود  
عملیاتی۹۵%۹۶%
خالص۱۱۲%۱۱۲%

نتیجه‌گیری تحلیل بنیادی تپمپی

همانطور که در ابتدای متن آورده شده‌است تپمپی بزرگترین سازنده پمپ در خاورمیانه میباشد. شرکت به دلیل معافیت‌های مالیاتی که دارد تنها ۳% مالیات پرداخت میکند. با حقوق صاحبان سهم ۹,۴۲۱,۶۴۹ میلیون ریالی درحال حاضر NAV شرکت ۶۷% میباشد. همچنین فرض شده است که تقسیم سود زیرمجموعه ها براساس آخرین سود پرداختی باشد. در آخرین مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت تقریبا مشابه سال گذشته تقسیم سود ۳۰% به تصویب رسید و شرکت درنظر دارد افزایش سرمایه‌ای از محل سود انباشته داشته باشد. برای سال ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ به ترتیب ۲,۸۳۸ و ۴,۰۵۲ ریال سود به ازای هر سهم پیش بینی شده‌است که P/E فوروارد شرکت برابر ۴.۲ می‌شود.

به روز بمانید!

به منظور اطلاع از به‌روزرسانی‌ تحلیل‌ها و اخبار مهم مربوط به نمادهای تحلیل شده در کانال تلگرامی سبدگردان زاگرس عضو شوید.

این مطلب را در شبکه‌های اجتماعی بازنشر کنید:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اگر پاسخی اضافه شد، شما را از طریق ایمیل مطلع کنیم؟

جهت دریافت مشاوره رایگان شماره تماس خود را وارد کنید:

و یا با ما تماس بگیرید: